Еднолицев матрак пружина -подсилен с метална рамка 180 х 200

Еднолицев матрак пружина -подсилен с метална рамка 180 х 200

394.00лв.

Сравни
Категория:
 • Описание
 • Отзиви (0)

Описание на продукта:

Еднолицев матрак RELAX  ENERGJ с вградена метална рамка е подходящ за по- едри хора с тегло над 100кг. . Засилен ефект на анатомичност и комфорт на класическия пружинен пакет Бонел с укрепваща щанга. Изключителна анатомична опора на гръбначния стълб. Равномерно разпределение на тежестта по цялата дължина. Специално структурно решение и комбинация от материали, гарантиращи удобство и отлични условия за почивка и сън. Отсъствие на среда за развитие на микроорганизми поради антиакарна, антибактериална и антиалергична защита на текстила. Рамката от иглолистен материал е изработена с широчина 7 см , което улеснява монтирането на повдигащ механизъм в посоката която е небходима, без да е необходимо да монтират допълнително дървени трупчета. В иглолистната рамка има вградена метална рамка за да заздрави и удължи живота на матрака.

Материали използвани при направата на матрак:                                                                                                                                                                                                                                            1. Капитониран калъф с голямо съдържание на естествени материали  и силиконова вата                                                            2. Нетъкан текстил Spunbond.

 1. Полиуретанова пяна и свежи влакна.
 2. Нетъкан текстил Spunbond.
 3. Иглонабит латексиран филц.
 4. Пружинен пакет от бонел от двойно конусни спирали с укрепваща щанга.
 5. Обезшумяващ слой нетъкан текстил.
 6. Рамка от иглолистен материал (бор, ела) с вградена метална рамка.                                                                                      Височина 22см.                                                                                                               Поръчка на квадратен метър 125,00лв.                  .                                                                                                                                                                                                                                             Oртопедичност
  Анатомичност
  Степен на твърдост

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Еднолицев матрак пружина -подсилен с метална рамка 180 х 200“