Двулицев матрак пружина подсилен- 6M RELAX ENERGJ 90 х 190

248.00лв.

Сравни
Категория:
 • Описание
 • Отзиви (0)

Описание на продукта:

 

Двулицев матрак в основата, на който е пакет от индивидуално пакетирани пружини. Този тип пружинен пакет е устойчив на натоварвания и с висока степен на ортопедичност. Всяка пружинка реагира мигновенно и индивидуално на движението на тялото, осигурява правилна и стабилна поддръжка на гръбначния стълб. Можете да се насладите на комфортна и спокойна почивка без липса на напрежение.
Матраците с покет-пружини са много по-издръжливи от други видове матраци. Техните основи могат да понесат огромни натоварвания без никакви деформации и повреди. Карбоновата стомана в пружините издържа дълги години без да променя качествата си и така задържа комфорта на матрака много по-дълго.
За ортопедичност при меките материали може да се говори само и единствено при напълно ортопедична основа. Най-ортопедичната основа е покет-пружинната основа с много голям брой пружини. Матрак RELAX HARMONY– 6М  се състои от  пружинен пакет от индивидуално пакетирани пружинки тип pocket spring със седем зони на комфорт,  термочувствителната мемори пяна 4см  над пружинния покет пакет обгръща тялото ви, следва извивките и движенията му, и създава неустоимо усещане за нежност и комфорт Борда е от плътна полиуретанова пяна 4см за матраци и обгръщаща вата от естествен памук и силикон.

 

 1. Висококачествен текстил.
  2. Двупластова вата/памук и полиестер.
  3. Термочуствителна Мемори пяна 6см
  4. Нетъкан текстил Spunbond.
  5. Полиуретанова пяна.
  6. Нетъкан текстил Spunbond.
  7. Пружинен пакет покет.
  8. Дунапренен борд.
 2.  4. Нетъкан текстил Spunbond.
 3.  3. Термочуствителна KOVAFOAM  пяна 4 см
 4.   2. Двупластова вата/памук и полиестер.                                                                                                                 1. Висококачествен текстил.

 

Височина на матрака 26 см.                                                                                                                                                    Поръчка на квадратен метър 276,00лв

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Двулицев матрак пружина подсилен- 6M RELAX ENERGJ 90 х 190“